logo teljes


"A rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsonyabb ár miatt érzett rövidke öröm!"

"Higgyék el, egy tisztességes műhely megbontás előtt soha nem tud hitelt érdemlő árajánlatot adni."

dump stupid thingsVan jogsid, de nem mersz vezetni? Vágyakozva nézed a könnyedén suhanó autókat, míg te a tömött buszon zötykölődsz? Adok néhány tippet, hogy válhat élménnyé az autóvezetés!

Talán ismerős a szitu: még a középiskolai évek alatt megszerezted a jogosítványt, de a szüleid nem adták oda a kocsit, saját négykerekűre nem tellett, a tudásod pedig idővel megkopott. Egyszer viszont elérkezik az idő, amikor megengedhetnél magadnak egy saját járgányt, esetleg van is a családban, és jó lenne a munkába járást, a nagybevásárlást vagy a gyerekek szállítását önállóan megoldani.

Ekkor szembesülsz azzal, hogy nem mersz beülni a volán mögé! Magam is végigjártam ezt az utat, nekem 13 éven át porosodott a jogsim a fiókban. Közben négy oktatót is végigjártam, vettem gyakorlóórákat, de hiába. Végül kidolgoztam a saját módszeremet, ma már akárhova elvezetek, méghozzá GPS nélkül! Olvasd el, hogyan lehetsz te is az utak császára!

nyarSokan év közben csak ritkán vagy nagyon keveset használják autóikat és csak egy autóval tervezett nyaralás előtt veszik elő négykerekűiket a garázsból. Nekik és azoknak is, akik minden nap kocsival járnak, hasznos egy hosszabb autós túra előtt az autó alapos átvizsgálása.

Sok márkaszerviz kínál általában nyár elején ingyenes átvizsgálást az azonos márkát használó tulajdonosainak. Az ajándék szervizt célszerű mindenkinek kihasználni, mivel a szervizek saját típusaikhoz általában jobban értenek, mint a többféle típusra szakosodott kisebb szervizek. Az ingyenes átvizsgáláson azonban a szerelők általában csak egy megadott listán futnak végig, a további igényeket már csak felárért teljesítik.

auto serviceA tavasz beköszöntével végre elbúcsúzhatunk a hideg időtől és a nyálkás utaktól, viszont az évszakváltás miatt érdemes ezúttal is figyelmet fordítanunk autónk átvizsgálására. A márkaszervizek kedvezményes akciókkal várják ebben az időszakban az autósokat, hogy a tavaszi üzemmód is gondtalan lehessen. Autónk megfelelő felkészítése nem csak a téli időszakban, hanem tavasszal is kifejezetten fontos, amennyiben biztonságos közlekedésre törekszünk, s hosszú távon szeretnénk megőrizni kocsink jó állapotát. Sokan úgy gondolják, hogy elég kicserélni a gumikat, s máris útnak eredhetnek, azonban ez tévedés, hiszen a jármű megfelelő ápolására, alapos tisztítására és egy szakszerű állapotfelmérésre is szükség lehet. A téli üzemmód ugyanis jobban igénybe veszi az autót: egyrészt az utak minősége rosszabb ilyenkor, másrészt a fagy sem kíméli ebben az időszakban a kocsikat, ráadásul az utak jégmentesítésére használt szerek sem hatnak kedvezően a járművekre.

Partnerek - Beszállítók

InterCars
BárdiAutó
Kocsis Autóalkatrész
Láng Autóalkatrész
Unix Autó
Zs+U

Belépés

Írjon nekünk

Facebook

© 2003-2021 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ® - All rights reserved!
A weboldalon található minden szöveg és kép a Véműhely Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!

Search