logo teljes


"A rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsonyabb ár miatt érzett rövidke öröm!"

"Higgyék el, egy tisztességes műhely megbontás előtt soha nem tud hitelt érdemlő árajánlatot adni."

Kis szerviztől a motorgenerálig, automataváltó javításától a vizsgára való felkészítésig vállaljuk autója szervizelését. Motor tuning. Turbófelújítás. Váltófelújítás. Autóvillamosság, elektromos problémák javítása. Részecske szűrő tisztítása, cseréje. Motordiagnosztika. Hi–fi rendszerek, riasztók szakszerű beépítése.

Ügyfeleinknek ingyenes állapotfelmérést biztosítunk

1426410105 65695898Egy autó fenntartása minden esetben költséges. Sajnos nem csak akkor kell szerelőhöz vinni, amikor már komoly a baj. Az időszakos szervizt sem szabad elhanyagolni. Van, aki feledékenységből van, aki nemtörődömségből és van, aki pénzhiány miatt nem tudja időben elvinni autóját a szerelőhöz. Sajnos mindegyik esetben csak többet ártunk gépjárművünknek, ha hibásan használjuk tovább.

Spórolni semmiképpen nem fogunk tudni ilyen helyzetben, a hibát maradéktalanul meg kell szüntetni, mert később sokkal nagyobb problémát és költségkiadást jelenthet a hibás üzemeltetés. Az autó motorja, erőátviteli alkatrészei és futóműve nagyon bonyolult szerkezetek, melyek egymáshoz vannak hangolva, igazítva. A tervezésnél és a gyártásnál is, a hibátlan alkatrészekhez és a normál - az autó típusától függő - üzemeltetést veszik figyelembe, ehhez igazítanak mindent. Ha ezt az egységet megbontjuk, autónk nem megfelelően fog üzemelni és alkatrészeink sem egyenletes tempóban fognak használódni.

Éppen ezért fontos, hogy gépjárművünk teljes élettartama alatt, a normális, egyenletes működésre próbáljunk törekedni. Ezt szem előtt tartva sokkal nagyobb az esélyünk, hogy egy megbízható, mindig hadrendbe fogható autó tulajdonosai legyünk.

Hogy jól, és sokáig működjön autója, és öröm legyen vele az autózás, vállaljuk:

  • muhely 03időszakos szervizelés, teljes szerviz,
  • típuskódok kikódolása, törlése,
  • futómű javítása, alkatrészek cseréje,
  • kipufogó javítása, cseréje,
  • részecskeszűrő tisztítása, katalizátor csere,
  • váltó/motor javítás,
  • vizsgára szóló teljes körű felkészítés,
  • kismotor és robogó javítása-szervizelése,
  • egyedi esetekben helyszínre is kimegyünk, és ott javítjuk meg autóját.

Gyors szerviz Budapesten: kiszállási díj 5.000 Ft, ezen felül az alkatrész és javítási költség.


 Minden IX. kerületi lakosnak 10% kedvezményt biztosítunk a munkadíjból + az alkatrész árából is.

Minőségi alkatrészek

Minőségi alkatrészek

Partnerek - Beszállítók

InterCars
BárdiAutó
Kocsis Autóalkatrész
Láng Autóalkatrész
Unix Autó
Zs+U

Belépés

Írjon nekünk

Facebook

© 2003-2021 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ® - All rights reserved!
A weboldalon található minden szöveg és kép a Véműhely Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!

Search