logo teljes

Amerikai autó szerviz
Amerikai autót szeretne, vagy van olyan szerencsés, hogy már birtokol egyet? Szeretné megbízható és megfizethető szervizbe hordani kedvenc közlekedési eszközét? Keressen minket bátran!
Autószerelés, szerviz
Kis szerviztől a motorgenerálig, automataváltó javításától a vizsgára való felkészítésig vállaljuk autója szervizelését. Motor tuning. Turbófelújítás.
Tuning
Az utcai használatra szánt autók mellett versenyautók szervizelésével és felkészítésével, valamint személyautók teljesítménynövelésével, tuningolásával is foglalkozunk
Márkafüggetlen autószerviz
30 éves tapasztalattal, professzionális felszereléssel és ügyfélbarát hozzáállással várjuk márka független autószervizünkben, ahol az autó típusától, évjáratától függetlenül egyaránt kínálunk teljes körű szervizszolgáltatást cégek és magánszemélyek részére
Robogó és kismotor javítás
Vállaljuk robogója-kismotorja felkészítését, átvizsgálását, javítását mielőtt a forgalomban használatba venné a téli pihenő után. Akár egyedivé is tesszük kedvencét, bármilyen egyedi motívumfestéssel, vagy kis tuninggal.


"A rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsonyabb ár miatt érzett rövidke öröm!"

"Higgyék el, egy tisztességes műhely megbontás előtt soha nem tud hitelt érdemlő árajánlatot adni."

Partnerek - Beszállítók

InterCars
BárdiAutó
Kocsis Autóalkatrész
Láng Autóalkatrész
Unix Autó
Zs+U

Belépés

Írjon nekünk

Facebook

© 2003-2021 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ® - All rights reserved!
A weboldalon található minden szöveg és kép a Véműhely Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!

Search