logo teljes


"A rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsonyabb ár miatt érzett rövidke öröm!"

"Higgyék el, egy tisztességes műhely megbontás előtt soha nem tud hitelt érdemlő árajánlatot adni."

Amerikai autó szerviz

Amerikai autót vezetni és birtokolni egy életérzés. Rengetegen vágynak rá idehaza is, de a magas vételi árakon felül, a megbízhatatlan és hiányos szervizháttér is visszatartja a vevőket az autóvásárlástól.

Amerikai autót szeretne, vagy van olyan szerencsés, hogy már birtokol egyet? Szeretné megbízható és megfizethető szervizbe hordani kedvenc közlekedési eszközét? Keressen minket Bátran!

majestic mustang shelby best resHosszú évek óta foglalkozunk az Egyesült Államokból idetévedt csodákkal. Megfordult már kezünk között a legtöbb itthon is fellelhető típus, javítottunk már motort, automata váltót, futóművet és karosszériát rajtuk.

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy mindig minden úgy megy, mint a karikacsapás, hiszen az egyes alkatrészek beszerzése néha valóban komoly fejfájást okoz, de büszkék vagyunk rá, hogy kimondhatjuk, tőlünk még nem távozott elégedetlen tulajdonos.

slide 08


 Minden IX. kerületi lakosnak 10% kedvezményt biztosítunk a munkadíjból + az alkatrész árából is.

Minőségi alkatrészek

Minőségi alkatrészek

Partnerek - Beszállítók

InterCars
BárdiAutó
Kocsis Autóalkatrész
Láng Autóalkatrész
Unix Autó
Zs+U

Belépés

Írjon nekünk

Facebook

© 2003-2020 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ® - All rights reserved!
A weboldalon található minden szöveg és kép a Véműhely Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!

Search