logo teljes

Amerikai autó szerviz
Amerikai autót szeretne, vagy van olyan szerencsés, hogy már birtokol egyet? Szeretné megbízható és megfizethető szervizbe hordani kedvenc közlekedési eszközét? Keressen minket bátran!
Autószerelés, szerviz
Kis szerviztől a motorgenerálig, automataváltó javításától a vizsgára való felkészítésig vállaljuk autója szervizelését. Motor tuning. Turbófelújítás.
Tuning
Az utcai használatra szánt autók mellett versenyautók szervizelésével és felkészítésével, valamint személyautók teljesítménynövelésével, tuningolásával is foglalkozunk
Márkafüggetlen autószerviz
30 éves tapasztalattal, professzionális felszereléssel és ügyfélbarát hozzáállással várjuk márka független autószervizünkben, ahol az autó típusától, évjáratától függetlenül egyaránt kínálunk teljes körű szervizszolgáltatást cégek és magánszemélyek részére
Robogó és kismotor javítás
Vállaljuk robogója-kismotorja felkészítését, átvizsgálását, javítását mielőtt a forgalomban használatba venné a téli pihenő után. Akár egyedivé is tesszük kedvencét, bármilyen egyedi motívumfestéssel, vagy kis tuninggal.

ujslider5

30 éves tapasztalattal, professzionális felszereléssel és ügyfélbarát hozzáállással várjuk márka független autószervizünkben, ahol az autó típusától, évjáratától függetlenül egyaránt kínálunk teljes körű szervizszolgáltatást cégek és magánszemélyek részére.

fleet management

CÉGEKNEK, VÁLLALKOZÁSOKNAK

Teljes körű szervizszolgáltatást és flottakezelést biztosítunk. (Időszakos és nagy szervizek, vizsgáztatás.) Kedvező árakat és stabil hátteret biztosítunk, hogy flottája megbízható és biztonságos gépjárművekből álljon.

Egyedi partner programunk keretén belül, céges tagjaink számára olyan csomagot ajánlunk melynek segítségével dolgozói kedvezményeket is biztosíthatnak munkavállalóik részére.

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

fleet vehicle inspection 01

Elérhető áron kínálunk professzionális szervizhátteret gépjárművükhöz. Számunkra nem csak az elvégzett munka mennyisége, hanem a minősége is számít. Sok szervizzel szemben, mi tisztában vagyunk azzal, hogy szolgáltatást nyújtunk, melynek meghatározó részét képezi az ügyféllel való bánásmód is.

 

Mi nem csak autójára, hanem Önre is odafigyelünk.

MINDEN EURÓPAI, JAPÁN ÉS AMERIKAI MODELL JAVÍTÁSÁT VÁLLALJUK

mitsubishi galant, virtual tuning 128511A legkisebb javításoktól a nagy szervizen át a legoptimálisabb teljesítménynövelésig. Kisebb esztétikai javításokat is vállalunk, de teljes felújításra jelenleg nincs kapacitásunk. Az "egzotikus" autók felújítása, OT vizsgára való felkészítése teljes odaadást és figyelmet követel és megnövekedett szerviz forgalmunk miatt egy komplett restaurálás teljes időtartama alatt ezt nem tudjuk biztosítani, ezért jelenleg teljes felújítást nem tudunk vállalni.

 


 Minden IX. kerületi lakosnak 10% kedvezményt biztosítunk a munkadíjból + az alkatrész árából is.

Belépés

Írjon nekünk

Facebook

© 2003-2017 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ® - All rights reserved!
A weboldalon található minden szöveg és kép a Véműhely Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!

Search